Krifa A-kasse og fagforening

Krifas mission er at fremme god arbejdslyst HVER dag.
Et medlemskab hos Krifa indeholder derfor mange ydelser, som du kan gøre brug af, når du møder udfordringer på arbejdsmarkedet og når der er fuld fart på.   

Du kan få en rigtig god og billig A-kasse hos Krifa, du betaler nemlig kun 485 kr. pr. måned. Du er sikret op til 18.866 kr. pr. måned før SKAT i 2 år.

Gratis medlemskab for studerende

Hvis du er i gang med en erhvervsmæssig uddannelse, der tager minimum 1,5 år, er under 30 år og der er over 1 år til du er færdiguddannet, så kan du melde dig gratis ind i Krifas A-kasse og få fuld dækning allerede fra den første måned, du er færdiguddannet. Hvis du skulle være så uheldig at stå uden job efter færdiggjort uddannelse, hjælper Krifa dig økonomisk.

En gymnasial uddannelse er ikke en erhvervsmæssig uddannelse, som uddanner dig til et job og giver dig derfor ikke ret til dagpenge.

 

Fordele ved Krifa

Som medlem hos Krifa kan du vælge imellem 3 forskellige pakkeløsninger, som alle indeholder støtte og økonomisk hjælp til dig.

Alle 3 pakker indeholder ret til dagpenge, mulighed for lønsikring og hjælp til jobsøgning. Derudover giver et medlemskab hos Krifa dig adgang til Krifas webinarer, mange artikler og forskellige podcasts om bl.a. stresshåndtering, start af virksomhed og god arbejdslyst. Du får eksklusive rabatter og tilbud. Med Tjoose app, kan du få op til 50% rabat på mange forskellige ting som seværdigheder og hotelophold. Eksempelvis får du 25% rabat til Tivoli Friheden, 20% på ferie i Skagen, specialpris på Lillebæltsophold på hotel, 30% til Legoland og 15% rabat på hotelophold på Best Western.

Du får fuld juridisk dækning til Højesteret. Der ydes juridisk rådgivning og de tilbyder sig som bisidder ved tjenstlig samtale, hvis det er fagligt relevant og vedrører dit ansættelsesforhold (dette gælder ikke sociale sager). Deres advokater vil hjælpe med at føre din sag helt til Højesteret.

Du kan få udbetaling ved strejke/lockout, som også hedder konfliktudbetaling, svarende til dagpengesatsen. Dette er gældende, hvis du står i lignende situation:

  • Hvis der er en konflikt et sted i virksomheden, som hindrer dig i at udføre dit arbejde som normalt
  • Hvis du modtager trusler eller psykisk chikane fra arbejdsgiver eller kollegaer
  • Hvis du frygter chikane og mobning
  • Hvis du er hindret i at udføre dit arbejde af kollegaer eller andre
  • Hvis der er risiko for at ødelægge fremtidigt samarbejde på din arbejdsplads

 

Krifa Light får du for 554 kr. pr. md., hvor alt ovenstående er inkluderet.

Krifa Basis får du for 624 kr. pr. md. I denne pakke får du, udover ovenstående, også mulighed for at tage del i online IT-kurser, som skal hjælpe med din udvikling af kompetencer. Kurserne findes både på dansk og engelsk og på forskellige niveauer. Du kan få et diplom for dine gennemførte kurser i Excel, PowerPoint og Word.

Du kan derudover få et tilskud til uddannelse og materiale på 1.000 kr. om året – det kræver dog, at du har været medlem af Basis i min. 1 år.

Du får 20% på din husforsikring igennem NEM Forsikring det 1. år.

Du får adgang til et skræddersyet Stressfri-forløb i form af øvelser og råd samt løbende samtaler med konsulenter. Stressrådgivning er både til den ramte, pårørende eller de som ønsker at forebygge stress.

Du får adgang til jobtrivselskonsulenter, som hjælper dig via telefonen med bl.a. konflikter på arbejdspladsen, arbejdspres og stress.

Krifa Plus får du for 724 kr. pr. md. Pakken indeholder, udover ovenstående, arbejdslystsamtaler med deres certificerede arbejdslystskonsulenter. Arbejdslystsamtalerne skal vejlede dig, bruges som sparringspartner og finde frem til, hvordan du forbedrer din arbejdslyst. Du kan også tage din egen uddannelse som arbejdslystkonsulent, helt gratis som medlem af Krifa Plus. Du får den nyeste viden og værktøjer til at skabe god arbejdslyst, som du kan benytte dig af på din arbejdsplads.

Med Krifa Plus har du også mulighed for at få taget et digitalt helbredstjek, som er et produkt udviklet i samarbejde med VitalityGuard. Helbredstjekket giver dig indsigt i din sundhedstilstand og hjælper dig med at tage hånd om eventuelle sundhedsudfordringer.

Der tilbydes karrieresamtaler med forløb hos professionelle konsulenter, som har fokus på dit næste skridt i din karriere. Der er ingen begrænsning på karrieresamtalerne.

I denne pakke får du også mulighed for at tage del i online IT-kurser, som skal hjælpe med din udvikling af kompetencer. Kurserne findes både på dansk og engelsk og på forskellige niveauer. Du kan få et diplom for dine gennemført kurser i Excel, PowerPoint og Word. Du kan derudover få et tilskud til uddannelse og materiale på op til 8.000 kr.

Når du har været medlem af Krifa Plus i 1 år, kan du fremadrettet modtage 2.000 kr. årligt i tilskud. Du kan spare dem op, så du efter 2 år har 4.000 kr. til at bruge på kurser. Du kan i alt modtage 8.000 kr., som du kan vælge at fordele på flere kurser.

Du får 20% på din hus- og bilforsikring igennem NEM Forsikring det 1. år.

Du får adgang til et skræddersyet Stressfri-forløb i form af øvelser og råd, samt løbende samtaler med konsulenter. Stressrådgivning er til både den ramte, pårørende eller de som ønsker at forebygge stress.

I denne pakke er der udvidet advokathjælp inkluderet. Du kan altid komme i kontakt med en advokat om dit ansættelsesforhold. Hvis der kommer en sag, vil advokaten være med dig i hele forløbet. Hvis din sag kræver andre specialister inddrages disse også i denne pakke.

Som medlem i Krifa Plus får du hjælp, hvis du skulle være kommet ud for identitetstyveri og misbrug af de personlige spor, som efterlades på nettet.

 

Priser hos Krifa

Fuldtidsforsikret

 

Deltidsforsikret

 

Krifa Start (gratis fagforening til studerende)

0 kr. pr. md.

Krifa Start (gratis fagforening til studerende)

0 kr. pr. md.

A-kasse uden fagforening

485 kr. pr. md.

A-kasse uden fagforening

367 kr. pr. md.

A-kasse + efterlønsbidrag

993 kr. pr. md.

A-kasse + efterlønsbidrag

705 kr. pr. md.

Krifa Light u. A-kasse

69 kr. pr. md.

Krifa Light u. A-kasse

69 kr. pr. md.

Krifa Light m. A-kasse

554 kr. pr. md.

Krifa Light m. A-kasse

436 kr. pr. md.

Krifa Light m. A-kasse + efterlønsbidrag

1.062 kr. pr. md.

Krifa Light m. A-kasse + efterlønsbidrag

774 kr. pr. md.

Krifa Basis u. A-kasse

139 kr. pr. md.

Krifa Basis u. A-kasse

139 kr. pr. md.

Krifa Basis m. A-kasse

624 kr. pr. md.

Krifa Basis m. A-kasse

506 kr. pr. md.

Krifa Basis m. A-kasse + efterlønsbidrag

1.132 kr. pr. md.

Krifa Basis m A-kasse + efterlønsbidrag

844 kr. pr. md.

Krifa Plus u. A-kasse

239 kr. pr. md

Krifa Plus u. A-kasse

239 kr. pr. md.

Krifa Plus m. A-kasse

724 kr. pr. md.

Krifa Plus m. A-kasse

606 kr. pr. md.

Krifa Plus m. A-kasse + efterlønsbidrag

1.232 kr. pr. md.

Krifa Plus m. A-kasse + efterlønsbidrag

944 kr. pr. md.

Hos Krifa får du fuldt skattefradrag for dit kontingent får både A-kasse, efterløn og fagforening. Du skal ikke tænke på at give besked til SKAT, det klarer Krifa for dig, så du automatisk får tildelt fradraget.